نویسنده = کاشانی نژاد، مهدی
پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 17-35

10.22069/fppj.2022.20156.1703

عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ نرجس ملک جانی


اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 89-104

10.22069/fppj.2022.17452.1590

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور


بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 129-145

10.22069/ejfpp.2022.17150.1573

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی


بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 153-160

10.22069/ejfpp.2021.16350.1534

سید سجاد حسینی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی؛ یحیی مقصودلو


بررسی سینتیک اکسیداسیون و ویژگی های میکروبی گوشت سینه مرغ رفع انجماد شده تحت میدان الکترواستاتیک با ولتاژ بالا

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 1-18

10.22069/ejfpp.2019.13588.1440

مهشید رهبری؛ ناصر همدمی؛ حبیب الله میرزایی؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری


بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 117-136

10.22069/ejfpp.2018.10705.1331

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر


بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 17-31

10.22069/ejfpp.2018.9430.1276

آتنا دهقان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


بررسی غلظت‌های مختلف نشاسته مقاوم و کیتوزان بر ساختار میکروسکوپی، خواص رئولوژیکی و زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده در ماست نوشیدنی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 69-84

10.22069/ejfpp.2018.7967.1198

فاطمه شهدادی؛ حبیب الله میرزایی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ امان محمد ضیایی فر؛ علی اکبریان


مدل‎سازی خشک‎شدن لایه نازک خمیر خرمای مضافتی (Phoenix dactylifera L.)

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 37-52

10.22069/ejfpp.2017.7699.1186

نرجس محمدی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علی اصغری؛ محمد قربانی؛ امان محمد ضیایی فر؛ حبیب اله میرزایی


تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-22

10.22069/ejfpp.2016.3133

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی


بررسی قابلیت استفاده از ایزوله پروتئین سویا و صمغ کتیرا به عنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز

دوره 6، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 65-84

محبوبه حیدری؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سهیل امیری عقدائی


بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو

دوره 4، شماره 2، آذر 1391، صفحه 103-122

مجتبی نوری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امیر دارایی گرمه خانی؛ مرضیه بلندی